hits

Kunes camping, en fin plass..

I går brukte vi hele dagen på Kunes camping, sammen med venner og familie. Denne helga har det vært caravan treff på Kunes camping, og siden vi hadde venner og familie som var der, så fant vi ut at vi skulle ta en dagstur dit. Vi har ikke selv campingvogn, men tenker nok  å kjøpe oss det etterhvert. Kanskje litt før om vi skulle komme over et godt tilbud på ei brukt vogn med fast sengeplass til minst 4....

Jeg har ikke vært på Kunes camping før, bare kjørt forbi når jeg har vært på tur litt lengre østover. Campingplassen er ganske ny, og den ser ut til å bli tatt veldig godt vare på. Jeg forstår godt de som velger å ha fast plass til vogna si der. De må vel ha bortimot det reneste sanitæranlegget jeg har sett på en  campingplass.

 

Vi grilla og kosa oss hele dagen, selv om være ikke var helt på topp så hadde vi det supert, og var ute hele tden. Det var også laget et rebusløp som vi deltok på. Mens vi gikk rundt på postene så dukka virkelig konkurranse instingtet til min samboer og hans søster opp..... Kjempe artig, og spørsmålene var såpass krevende at vi virkelig fikk bryna oss.Når vi er på slike små plasser, så synes jeg det er veldig viktig å støtte opp om det lokale. Så det ble selvsagt en tur innom den lokale butikken for å kjøpe is, og litt lørdagsgodis. Overraskende godt utvalg og triveldig betjening.Har du vært Kunes før?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar